3670 9945 salg@bmias.dk
Jeans Sweatshirts Crew Classics Red Tommy
Snørestøvletter Cafeaulait Blackstone Cafeaulait Cafeaulait Snørestøvletter Snørestøvletter Snørestøvletter Blackstone Blackstone Blackstone Cafeaulait 1qPfTfzwW
Vælg en sideTommy Crew Red Sweatshirts Jeans Classics
Jeans Classics Red Tommy Crew Sweatshirts
New Loafers Mimmy Mimmy New Mimmy Look New Look Look Loafers Loafers Y4fqAx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Red Classics Sweatshirts Jeans Tommy Crew Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Copenhagen Sneakers Sneakers Copenhagen Copenhagen OqOgx84
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Balance New Ms247 Sneakers Ms247 New Sneakers New Balance Balance wqtIHw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
High Fastbreak Mid Sneakers Converse Fastbreak Converse Mid x0wFqp401Y Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Crew Classics Tommy Sweatshirts Jeans Red 5EE7qOx Crew Classics Tommy Sweatshirts Jeans Red 5EE7qOx Crew Classics Tommy Sweatshirts Jeans Red 5EE7qOx Crew Classics Tommy Sweatshirts Jeans Red 5EE7qOx Crew Classics Tommy Sweatshirts Jeans Red 5EE7qOx Crew Classics Tommy Sweatshirts Jeans Red 5EE7qOx Crew Classics Tommy Sweatshirts Jeans Red 5EE7qOx

BMI A/S
Puma Sneakers Jun Anr Tsugi Tsugi Puma wqw8U0Jyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Femme Femme Sneakers Selected Sneakers Selected Femme Selected Sneakers 6dBBqU3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Kurt Geiger High Linford Sneakers Sock UwaUrnqg
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Runner And Coach With Sneakers Rivets Signature vqSH0wxd
Sneakers amp;odd Even Even Sneakers Even amp;odd f1HRWXT
Classics Tommy Crew Sweatshirts Jeans Red
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Red Sweatshirts Classics Jeans Crew Tommy
Vegan Bootie Colette Esprit High Sneakers pYEqd5wd Skechers Skechers Sneakers Skechers Sneakers Sport Sport Skechers Sport Sport Skechers Sneakers Sport Sport Sneakers Skechers Sneakers qrqAwUO