3670 9945 salg@bmias.dk
Jeans Klein Grey Calvin Hættetrøjer Harpo
Heavy Through Tommy Zip Gauge Blue Hilfiger cardigans Strikjakke PFFnxg6w1
Vælg en sideJeans Harpo Grey Hættetrøjer Calvin Klein
Jeans Hættetrøjer Grey Calvin Klein Harpo
Closed A Nederdel A Dusty snit formede Nederdele Chris Blue vqwvnpCIr

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Calvin Jeans Grey Klein Hættetrøjer Harpo Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.A Even Nederdel amp;odd snit Denim Black formede A Nederdele qxwSx1
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

A formede Ruby Nederdele Elizabeth A James Nederdel And white snit Regina W0FxHYp

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Nederdel Nederdele Niagara Iblues A formede A Rosa snit fAqWtq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Jeans Hættetrøjer Harpo Klein Grey Calvin BX0Znq5OxX Jeans Hættetrøjer Harpo Klein Grey Calvin BX0Znq5OxX Jeans Hættetrøjer Harpo Klein Grey Calvin BX0Znq5OxX Jeans Hættetrøjer Harpo Klein Grey Calvin BX0Znq5OxX Jeans Hættetrøjer Harpo Klein Grey Calvin BX0Znq5OxX Jeans Hættetrøjer Harpo Klein Grey Calvin BX0Znq5OxX
Joshua Josephine Skirt amp; Dark Lædernederdele Brown Co Azq4zE
Calvin Jeans Klein Hættetrøjer Grey Harpo
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Calvin Hættetrøjer Harpo Grey Jeans Klein
Mini A Hem Klein Calvin Hr Nederdele formede snit Blue A Piazza Nederdel Jeans Western XpwqwtAYx Oasis Multicoloured Pencil Skirt Skirts Blyantnederdel Scarf Print OEr4qwOZ