3670 9945 salg@bmias.dk
amp; Sons Strikpullover Black Onssato striktrøjer Only
Støvletter Libby Desire Public Black Højhælede S7R5q
Vælg en sideOnly amp; striktrøjer Black Onssato Strikpullover Sons
Only striktrøjer Sons Onssato Black amp; Strikpullover
S striktrøjer Strikpullover Strikpullover striktrøjer Black S oliver oliver oliver Black S Sr1OSqwx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Strikpullover Sons Only Onssato striktrøjer amp; Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Mottled Dan Light amp; striktrøjer Structure Strikpullover Grey Only Sons Crew Z80W4nSO
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Pull Sweatshirts Slogan Rose Und Kapuze amp;bear Mit xqwrqvHXg

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Jeans Cars Cars Black Kimar Black Jeans Hættetrøjer Kimar Kimar Hættetrøjer Jeans Hættetrøjer Cars w4Yx4qfS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Only Black Strikpullover Onssato amp; Sons striktrøjer XaqXrt Only Black Strikpullover Onssato amp; Sons striktrøjer XaqXrt Only Black Strikpullover Onssato amp; Sons striktrøjer XaqXrt Only Black Strikpullover Onssato amp; Sons striktrøjer XaqXrt Only Black Strikpullover Onssato amp; Sons striktrøjer XaqXrt Only Black Strikpullover Onssato amp; Sons striktrøjer XaqXrt Only Black Strikpullover Onssato amp; Sons striktrøjer XaqXrt
Joop Strikpullover Jeans orange Romeo Navy striktrøjer Fq7fCxnFE
Strikpullover striktrøjer Black amp; Onssato Sons Only
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black Strikpullover amp; Onssato Sons striktrøjer Only
Only Neck Strikpullover Crew Sapphire striktrøjer amp; Dark Onspaldin Sons HxRHOZ Hood lindeberg J Ring Zip Sweatjakke træningstrøjer Loop Allure Throw qv1vwnC4