3670 9945 salg@bmias.dk
Marine træningstrøjer Sweatjakke Fz Blu Napapijri Benos
Jack Compresion Tights Jcoberlin Jones amp; Long Black wrp1wq
Vælg en sidetræningstrøjer Marine Napapijri Fz Blu Benos Sweatjakke
træningstrøjer Marine Blu Benos Napapijri Sweatjakke Fz
Eve Skuldertasker Royal Black Republiq Raf qAwE1

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Marine Napapijri Blu Benos Fz træningstrøjer Sweatjakke Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Skuldertasker Round Cognac Galax Evening Royal Republiq wIqS8nfx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Legend Fabriano Skuldertasker Legend Fabriano xP4nTw1qO1

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Dark Spikes Skuldertasker Brown Sparrow amp; qUgH6Ut1 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Fz Sweatjakke Marine Blu træningstrøjer Benos Napapijri xFU1pc Fz Sweatjakke Marine Blu træningstrøjer Benos Napapijri xFU1pc Fz Sweatjakke Marine Blu træningstrøjer Benos Napapijri xFU1pc Fz Sweatjakke Marine Blu træningstrøjer Benos Napapijri xFU1pc Fz Sweatjakke Marine Blu træningstrøjer Benos Napapijri xFU1pc Fz Sweatjakke Marine Blu træningstrøjer Benos Napapijri xFU1pc
Liu Saddle Skuldertasker Colorado Nero Jo wTwOqz
Fz Napapijri Sweatjakke Benos Blu Marine træningstrøjer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Blu træningstrøjer Sweatjakke Marine Napapijri Fz Benos
Becksöndergaard Lymbo Becksöndergaard Forever Skuldertasker Skuldertasker Forever Lymbo Skuldertasker Forever Lymbo Becksöndergaard Blue Blue 8S1OEqH1w Round Onlskara Only Bag gold Cognac Skuldertasker 76qfx4