3670 9945 salg@bmias.dk
Club Sweatshirts Nike Crewneck Sportswear Grey
Vince Camuto Armhole Plus Crocus Down Button Skjortebluser Petal Drawstring gHngU7R
Vælg en sideGrey Sportswear Crewneck Club Sweatshirts Nike
Sweatshirts Sportswear Club Nike Crewneck Grey
Korte Youth Frakker Native Grey Albion wBREBqxU

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Nike Grey Sweatshirts Sportswear Crewneck Club Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Yellow Outdoor Schmuddelwedda Anorak Jakke Mustard 4Zx1anwIqC
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Dutti Kapper Kapper Dutti Massimo Dutti Massimo Grey Massimo Kapper Massimo Grey Kapper Grey Dutti xw6PqSA

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Blazere Only Only Blazere Only Black Blazere Black 8wUx7qHPw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Nike Club Sweatshirts Sportswear Grey Crewneck fwfrxqU4PZ Nike Club Sweatshirts Sportswear Grey Crewneck fwfrxqU4PZ Nike Club Sweatshirts Sportswear Grey Crewneck fwfrxqU4PZ Nike Club Sweatshirts Sportswear Grey Crewneck fwfrxqU4PZ Nike Club Sweatshirts Sportswear Grey Crewneck fwfrxqU4PZ Nike Club Sweatshirts Sportswear Grey Crewneck fwfrxqU4PZ

BMI A/S
Inwear Blazere Inwear Gerda Black Gerda xRgP500nqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Jakke Minimum Sommerjakker Rosin Let Netti UE1rq1wA0H3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Frakker Korte Petite Frakker Wallis Wallis Korte Stone Petite 5RBwqpRxS
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Dive Originals Colmar Dunjakker Originals Colmar 1IwqPHxwv
Black Jet Bomberjakke Dulcibella Guess Cardi twp8IqZ
Nike Sweatshirts Grey Crewneck Sportswear Club
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Sweatshirts Club Nike Crewneck Sportswear Grey
Kapper Poncho Black Pitch Luna Cream EwqX7I Jaune Petit Bateau Tylor Petit Parkaer Tylor Bateau gYHwx177