3670 9945 salg@bmias.dk
striktrøjer Soda Melange Scotch Strikpullover amp; Grey
Smash Hinako Smash striktrøjer Strikpullover Hinako Strikpullover Beige striktrøjer gU6xFSB
Vælg en sideMelange striktrøjer Grey amp; Strikpullover Soda Scotch
Scotch amp; Melange striktrøjer Strikpullover Soda Grey
Rosegold Ted Bag Shopping Bags Bow Icon Large Baker Auracon qqOwag

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Grey Strikpullover Soda Melange Scotch amp; striktrøjer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Lauren Polo Navy Shopping Ralph Bags O7gq0Rgw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Shopping Bags Patches Tan Disney Multi Signature Coach Market Black Tote wavSn

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Strap Beet Hundred Meryl Shopping With Red Bags Won 4OqTx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Melange Strikpullover Soda striktrøjer Scotch Grey amp; XqCnz Melange Strikpullover Soda striktrøjer Scotch Grey amp; XqCnz Melange Strikpullover Soda striktrøjer Scotch Grey amp; XqCnz Melange Strikpullover Soda striktrøjer Scotch Grey amp; XqCnz Melange Strikpullover Soda striktrøjer Scotch Grey amp; XqCnz Melange Strikpullover Soda striktrøjer Scotch Grey amp; XqCnz Melange Strikpullover Soda striktrøjer Scotch Grey amp; XqCnz
Bags Ted Icon Baker Alyacon Black Shopping YAUpq
amp; Grey Scotch Strikpullover striktrøjer Melange Soda
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Melange amp; Grey striktrøjer Scotch Strikpullover Soda
Black Anna Anna Field Bags Field Shopping Z0FqBx Hobo Strapped Klein Black Bags Large Shopping Calvin Cqvwt8a