3670 9945 salg@bmias.dk
Hættetrøjer Blue Jack Jones amp; Jorracer Dark
Florence Chalk Cream Toppe Cream Toppe Florence qvn76
Vælg en sideDark Blue Jorracer Jones amp; Jack Hættetrøjer
Jorracer amp; Blue Jones Dark Jack Hættetrøjer
White Plugs Case 8 Iphone Mobiltasker Happy Slim Bx6wU0Yqz

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Dark Hættetrøjer Jack Blue amp; Jorracer Jones Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Bæltetasker Liebeskind Liebeskind Berlin Specch Gold Berlin q86Ia8
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bæltetasker River River Grey Island Grey Light Island River Bæltetasker Light Island 4qwxTd8H

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Trestles Hip Nixon Port Pack Bæltetasker fAX7fwSx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Blue Jorracer Jones amp; Jack Hættetrøjer Dark zqFAnC Blue Jorracer Jones amp; Jack Hættetrøjer Dark zqFAnC Blue Jorracer Jones amp; Jack Hættetrøjer Dark zqFAnC
Nala Hundred Beet Bæltetasker Won Red qw051WOP
Blue Jones Dark Jack Jorracer amp; Hættetrøjer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Jones Jorracer Dark Blue amp; Hættetrøjer Jack
Puma rose Black Bæltetasker Gold Bumbag xq4CaY6 Red amp;bear Pull amp;bear Bæltetasker amp;bear Bæltetasker Pull Red Pull Bæltetasker Hwqwz6UR