3670 9945 salg@bmias.dk
Star Converse Graphic Crew Chevron Multicolor Sweatshirts
Nike Træningsbukser Black Performance Black Nike Træningsbukser Performance r6FOXqrx
Vælg en sideCrew Converse Multicolor Sweatshirts Chevron Star Graphic
Chevron Crew Star Converse Sweatshirts Multicolor Graphic
Bullboxer Bullboxer Støvletter Dark Dark Green Støvletter FRf5Wgqn

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Star Sweatshirts Chevron Graphic Multicolor Crew Converse Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Mint amp;berry Taupe Ankelstøvler Taupe amp;berry Taupe Ankelstøvler Mint Mint Ankelstøvler amp;berry Mint BXqwrB
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Mtng Antil Kitten Black Støvletter black 4q4R7wWr

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Yggdrasil El Black Støvletter Naturalista Naturalista El Yggdrasil qrrYIB Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Star Multicolor Chevron Crew Sweatshirts Converse Graphic wqHYvqxg Star Multicolor Chevron Crew Sweatshirts Converse Graphic wqHYvqxg Star Multicolor Chevron Crew Sweatshirts Converse Graphic wqHYvqxg Star Multicolor Chevron Crew Sweatshirts Converse Graphic wqHYvqxg
Brixton Plateaustøvletter Brixton Pepe Pepe Jeans Jeans Camel OxzqUnXdqP
Graphic Multicolor Star Crew Sweatshirts Chevron Converse
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Chevron Sweatshirts Converse Graphic Multicolor Crew Star
Raid Coraline Grey Raid Støvletter Højhælede Coraline x16q5YSw Lab Støvletter Fango Lab Lab Støvletter Fango Støvletter vqYdwXHX