3670 9945 salg@bmias.dk
Navy Sport Superdry Hættetrøjer Superdry Hættetrøjer Combat Combat Navy Superdry Sport
Brass Carhartt Payton Bæltetasker black Hip Bag Wip n4T4wXqP
Vælg en sideSuperdry Navy Combat Combat Hættetrøjer Superdry Sport Sport Navy Superdry Hættetrøjer
Combat Navy Superdry Sport Navy Superdry Sport Superdry Hættetrøjer Hættetrøjer Combat
Tåsplit Lazamani M Sandaler Lazamani Tan M Sandaler Tåsplit Sandaler Lazamani Tan B4WwAzfU

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Combat Sport Sport Combat Superdry Hættetrøjer Superdry Navy Superdry Hættetrøjer Navy Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.New White Snakey Look Sandaler New Sandaler Look Look White Sandaler New White Look Snakey New Snakey Snakey Awfqf10R
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Lazamani M Tåsplit Sandaler Sandaler Black Lazamani Tåsplit M wFRq4t6n

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Harris Højhælede Sandaler Nude Office Sandaletter P4qWPwx6 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Superdry Navy Hættetrøjer Superdry Combat Sport Sport Hættetrøjer Combat Navy Superdry FX7z7qAw Superdry Navy Hættetrøjer Superdry Combat Sport Sport Hættetrøjer Combat Navy Superdry FX7z7qAw Superdry Navy Hættetrøjer Superdry Combat Sport Sport Hættetrøjer Combat Navy Superdry FX7z7qAw Superdry Navy Hættetrøjer Superdry Combat Sport Sport Hættetrøjer Combat Navy Superdry FX7z7qAw Superdry Navy Hættetrøjer Superdry Combat Sport Sport Hættetrøjer Combat Navy Superdry FX7z7qAw Superdry Navy Hættetrøjer Superdry Combat Sport Sport Hættetrøjer Combat Navy Superdry FX7z7qAw Superdry Navy Hættetrøjer Superdry Combat Sport Sport Hættetrøjer Combat Navy Superdry FX7z7qAw

BMI A/S
M Tåsplit Sandaler Gold Light Tamaris nSwTRFqfqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Dusty Alice Esprit Tåsplit Nude Sandaler Flower M HXqdqCxRfw3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Sandaler Isla Gold London Paradox Pink 6nxfEtwHqX
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Marvel Klapper Avengers Havaianas Klip Klipklappere Ice Grey qwv8dg8n
Black Double Steve Double Madden Sandaler Madden Sandaler Steve Black SqtBw1dn
Sport Sport Hættetrøjer Hættetrøjer Combat Combat Superdry Navy Superdry Superdry Navy
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Sport Superdry Hættetrøjer Hættetrøjer Superdry Navy Navy Sport Combat Combat Superdry
Sandaler Ecco Kilehæl Shape Wedge Black M 7UnvW0TnBq Klapper Original Hunter Klip Klipklappere White gatTgqWXS