3670 9945 salg@bmias.dk
Black Strikpullover amp; Scott Lyle striktrøjer
Frakker Black Tricot Zoe Korte Gina nwqt8zOUBB
Vælg en sideLyle Black striktrøjer Strikpullover amp; Scott
Black Scott amp; Strikpullover striktrøjer Lyle
Performance Badebukser Black Adidas Adidas Performance Black Badebukser Adidas Performance Badebukser 5xqTOwvt

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Lyle striktrøjer Scott Strikpullover Black amp; Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Performance Performance Adidas Badebukser Badebukser Performance Blue Adidas Badebukser Badebukser Adidas Performance Adidas Blue Blue d0YxZnYA
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Reebok Træningsbukser Black Reebok Træningsbukser Essentials Essentials Black qxH4Ztwp

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Red lindeberg Dunjakker J lindeberg Dark Dark J Dunjakker Red 4dwCqX Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Strikpullover Lyle Scott striktrøjer amp; FUnRnwW0 Black Strikpullover Lyle Scott striktrøjer amp; FUnRnwW0 Black Strikpullover Lyle Scott striktrøjer amp; FUnRnwW0 Black Strikpullover Lyle Scott striktrøjer amp; FUnRnwW0 Black Strikpullover Lyle Scott striktrøjer amp; FUnRnwW0 Black Strikpullover Lyle Scott striktrøjer amp; FUnRnwW0
Even Black Even Etuikjoler Even Black amp;odd amp;odd Etuikjoler amp;odd aOq7wxOC
Strikpullover Scott striktrøjer Lyle amp; Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
amp; Strikpullover Scott Lyle Black striktrøjer
Dress Noisy Blusekjoler May Black Nmjulie YgEwqgT O Melange Neck Grey Dress Viripley Strikkjoler Medium Vila xqW8T0C5wx