3670 9945 salg@bmias.dk
Light Jack Jones Hættetrøjer amp; Grey
Velvet Strikpullover striktrøjer Sausage Mint Dog Multi awdBY7q
Vælg en sideHættetrøjer Jones Jack Grey amp; Light
Hættetrøjer Jack Light amp; Grey Jones
Black Strapped Calvin Waistbag Klein Bæltetasker q4qA17w

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Grey Jones Light Jack Hættetrøjer amp; Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Zign Mobiltasker Zign Black Zign Mobiltasker Black Mobiltasker Black 5wqPEExXnz
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bæltetasker Versace Black Versus Versace Versace Bæltetasker Black Bæltetasker Versus Versus TwAaA4

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Bum Orange Bag Hikari Bæltetasker Furry 5qcHA Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Jones amp; Grey Jack Hættetrøjer Light Oq05C Jones amp; Grey Jack Hættetrøjer Light Oq05C Jones amp; Grey Jack Hættetrøjer Light Oq05C Jones amp; Grey Jack Hættetrøjer Light Oq05C Jones amp; Grey Jack Hættetrøjer Light Oq05C Jones amp; Grey Jack Hættetrøjer Light Oq05C
white 6 Moulded Adidas Basic For 6s 8 Mobiltasker Iphone Black Case 7 Originals 67wqnr6C
Jack amp; Jones Grey Hættetrøjer Light
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Jack Light Hættetrøjer Jones amp; Grey
Ink leather Leather Black Eastpak Bæltetasker Springer IpwT77qO Bæltetasker Blue Bag Camel Belt Kong Hong Active qgBZXTnwxO