3670 9945 salg@bmias.dk
Huvud Hood Orange Hættetrøjer Cheap Monday
white Tricot Off Blouse Gina Bluser Bonnie Off xzwvwAYqd
Vælg en sideHættetrøjer Monday Orange Huvud Cheap Hood
Orange Hættetrøjer Huvud Monday Cheap Hood
Nude Sandaletter Only Onlallie Sandaler Højhælede Shoes wqvZqanOF

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Huvud Cheap Monday Hood Orange Hættetrøjer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sandaletter Højhælede Dreamy Public Black Sandaler Desire qZaq7vt
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sandaletter Sandaler Topshop Højhælede Purple Rona qPvEvOxt

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Fantasize Black Madden Steve Sandaler Sandaletter Højhælede fvxq5 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Cheap Monday Hættetrøjer Hood Huvud Orange x1xqwavC Cheap Monday Hættetrøjer Hood Huvud Orange x1xqwavC Cheap Monday Hættetrøjer Hood Huvud Orange x1xqwavC Cheap Monday Hættetrøjer Hood Huvud Orange x1xqwavC Cheap Monday Hættetrøjer Hood Huvud Orange x1xqwavC Cheap Monday Hættetrøjer Hood Huvud Orange x1xqwavC
Island Højhælede River Sandaler Sandaletter Lilac 5ddrqx
Cheap Hood Monday Hættetrøjer Orange Huvud
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Hættetrøjer Cheap Orange Monday Hood Huvud
Højhælede Sandaletter Pura Lopez Rosso Sandaler 7Tfx5W6nH Højhælede Sandaler Sandaletter Onlallie Black Only Shoes TxqEwUT7