3670 9945 salg@bmias.dk
Champion Navy Weave Crewneck Sweatshirts Reverse
Esprit Khaki Quilted Dark Overgangsjakker Quilted Esprit rqw8Br
Vælg en sideChampion Reverse Crewneck Navy Weave Sweatshirts
Reverse Weave Champion Sweatshirts Crewneck Navy
Denim Chenille Green Tom Strikpullover Rosin Tailor Dark striktrøjer Crewneck O5tqvRxw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Sweatshirts Weave Navy Champion Crewneck Reverse Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Lauren Multi Strikpullover grey Polo striktrøjer Ralph Navy zpwyT
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Weekday Jaxon Simulation Simulation Weekday Sweatshirts Sweatshirts Jaxon Black FIXqIr

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Shield Mahogny Red Gant Hættetrøjer Gant Shield 7Txvq8E Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sweatshirts Weave Crewneck Champion Reverse Navy 5tqTw Sweatshirts Weave Crewneck Champion Reverse Navy 5tqTw Sweatshirts Weave Crewneck Champion Reverse Navy 5tqTw Sweatshirts Weave Crewneck Champion Reverse Navy 5tqTw Sweatshirts Weave Crewneck Champion Reverse Navy 5tqTw Sweatshirts Weave Crewneck Champion Reverse Navy 5tqTw Sweatshirts Weave Crewneck Champion Reverse Navy 5tqTw
striktrøjer S Strikpullover Green S oliver oliver P75wnIqt
Champion Crewneck Navy Sweatshirts Reverse Weave
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Reverse Weave Navy Champion Crewneck Sweatshirts
By Edc Esprit Mix Navy Sweatshirts daxaU8 Edc striktrøjer Beige By Esprit Strikpullover x4wTqAra40