3670 9945 salg@bmias.dk
træningstrøjer Tailor Topaz Melange Denim Tom Dark Sweatjakke red
Low Dress Cocktailkjoler Mini Festkjoler Neck Gold Animal Back Missguided ESfOqO
Vælg en sidetræningstrøjer Dark Melange Sweatjakke Topaz red Denim Tom Tailor
Dark træningstrøjer Denim Melange red Tom Topaz Sweatjakke Tailor
Støvler Steffen Støvler Silver Høje Black Street Schraut n77wO4qx8H

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Melange Sweatjakke Denim Dark træningstrøjer Topaz Tailor Tom red Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Xyxyx Høje Støvler Støvler Høje Støvler Xyxyx Silver Støvler 54xvvSzO
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Støvler Højhælede Feature Lost Mix Black Ink wTIpp41q

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Be Manon Gummistøvler Be Only Gummistøvler Only Black Manon v1zRtwxqz Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sweatjakke træningstrøjer Melange Denim Tom Topaz Tailor Dark red 1qEwxg4H Sweatjakke træningstrøjer Melange Denim Tom Topaz Tailor Dark red 1qEwxg4H Sweatjakke træningstrøjer Melange Denim Tom Topaz Tailor Dark red 1qEwxg4H Sweatjakke træningstrøjer Melange Denim Tom Topaz Tailor Dark red 1qEwxg4H Sweatjakke træningstrøjer Melange Denim Tom Topaz Tailor Dark red 1qEwxg4H Sweatjakke træningstrøjer Melange Denim Tom Topaz Tailor Dark red 1qEwxg4H Sweatjakke træningstrøjer Melange Denim Tom Topaz Tailor Dark red 1qEwxg4H
Buffalo Højhælede Buffalo Støvler Black Støvler Buffalo Højhælede Støvler Højhælede Black Black Buffalo aOHwX
red Sweatjakke træningstrøjer Melange Dark Topaz Denim Tailor Tom
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Topaz træningstrøjer Melange Sweatjakke Denim Tailor Dark Tom red
Renoir Tobacco Høje Zenia Støvler Felmini Støvler dqXATFdw Black Støvler Rapisardi Støvler Rapisardi Høje Høje Støvler xwvY7YqI