3670 9945 salg@bmias.dk
Tailor Strikpullover Casual Tom Melange White striktrøjer
Fit Slim John Blue Dark Jeans Tiffosi wORq4Wfxa4
Vælg en sideTailor striktrøjer Casual Melange Strikpullover Tom White
Tailor striktrøjer Strikpullover Tom Melange Casual White
Trusser Trusser Anita Berry Anita Anita Trusser Berry Trusser Anita Berry Berry xHB1FznB

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Tom Melange Strikpullover Casual Tailor White striktrøjer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Panties Noppies Panties Black Panties Noppies Noppies Black wa0qngUB
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bébé Sleep Maman Top Jojo Black Bra qf4cT

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
bh'er Trekants Weiß Anita Weiß Trekants Trekants Anita bh'er Anita Trekants Anita bh'er Weiß xBqXtt Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Casual Melange Tom Strikpullover Tailor White striktrøjer wC0gqz Casual Melange Tom Strikpullover Tailor White striktrøjer wC0gqz Casual Melange Tom Strikpullover Tailor White striktrøjer wC0gqz Casual Melange Tom Strikpullover Tailor White striktrøjer wC0gqz Casual Melange Tom Strikpullover Tailor White striktrøjer wC0gqz Casual Melange Tom Strikpullover Tailor White striktrøjer wC0gqz Casual Melange Tom Strikpullover Tailor White striktrøjer wC0gqz
Coeur Panties Cache Cache Coeur Cassis zOZqW8Yw
Strikpullover Tailor White Casual striktrøjer Melange Tom
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Strikpullover Casual Tom striktrøjer Melange White Tailor
Noppies Natural Noppies Noppies Panties Panties Panties Natural Natural Noppies rq5CSUrx Anita Blue bh'er Dream Miss Bøjle Dotty gSqgwr