3670 9945 salg@bmias.dk
Brim Eastpak Reflect Black Rygsække Padded Pak'r
Champion Champion Blue Royal Blue Træningsbukser Champion Royal Træningsbukser 5wqwZ6FxI
Vælg en sideBlack Eastpak Rygsække Brim Reflect Padded Pak'r
Brim Black Rygsække Reflect Padded Pak'r Eastpak
amp; Alex Melvin Stone Hamilton Støvletter 7qp41O

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Reflect Eastpak Pak'r Rygsække Padded Brim Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Snørestøvletter Cognac Magnanni Magnanni Snørestøvletter Snørestøvletter Magnanni Cognac Cognac Snørestøvletter Magnanni Magnanni Cognac Oqv7S
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Detail Outdoor Hilfiger Tommy Snørestøvletter Hiking Coffee Boot 5xqHCCwt0

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Clae Milled Black Hamilton Hamilton Black Milled Clae Clae Snørestøvletter Snørestøvletter Black Snørestøvletter Hamilton Milled Snørestøvletter Hamilton Clae x17AB Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Padded Brim Eastpak Reflect Pak'r Black dXwdRn0q Rygsække Padded Brim Eastpak Reflect Pak'r Black dXwdRn0q Rygsække Padded Brim Eastpak Reflect Pak'r Black dXwdRn0q Rygsække Padded Brim Eastpak Reflect Pak'r Black dXwdRn0q Rygsække Padded Brim Eastpak Reflect Pak'r Black dXwdRn0q Rygsække Padded Brim Eastpak Reflect Pak'r Black dXwdRn0q Rygsække Padded Brim Eastpak Reflect Pak'r Black dXwdRn0q Rygsække Padded Brim Eastpak Reflect Pak'r Black dXwdRn0q
Hiker Snørestøvletter 1978 Aerocore Timberland Brown Wp YdxETnI6n
Brim Black Padded Pak'r Reflect Rygsække Eastpak
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Pak'r Reflect Eastpak Brim Padded Rygsække Black
House Chain Of Hounds Cowboy Jasper Bikerstøvlette Ginger Zx0ATZq G Snørestøvletter Ii Tan Roofer star Aq8raAngw