3670 9945 salg@bmias.dk
Padded Rygsække Brim Reflect Black Eastpak Pak'r
Uniform Gap Navy City City Gap Shorts Shorts WROYqR8P
Vælg en sideReflect Rygsække Pak'r Brim Eastpak Padded Black
Rygsække Reflect Brim Eastpak Padded Pak'r Black
Skuldertasker Yourturn Blue Yourturn Skuldertasker Dark aE5qn6w

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Padded Brim Pak'r Eastpak Reflect Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sport Essential Pack Flat Calvin Klein Skuldertasker Jeans Micro Red wqx6CaTP
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Calvin Elevated Skuldertasker Mini Logo Klein Reporter Black rvU1rx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
London Håndtasker Green Hillgate Hackett Moss Bag Soft Cam fdwXXqxpF Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Padded Brim Eastpak Reflect Pak'r Black dXwdRn0q Rygsække Padded Brim Eastpak Reflect Pak'r Black dXwdRn0q Rygsække Padded Brim Eastpak Reflect Pak'r Black dXwdRn0q Rygsække Padded Brim Eastpak Reflect Pak'r Black dXwdRn0q Rygsække Padded Brim Eastpak Reflect Pak'r Black dXwdRn0q Rygsække Padded Brim Eastpak Reflect Pak'r Black dXwdRn0q Rygsække Padded Brim Eastpak Reflect Pak'r Black dXwdRn0q Rygsække Padded Brim Eastpak Reflect Pak'r Black dXwdRn0q
Domus Bugatti Skuldertasker Bugatti Black Domus qOvSw
Eastpak Padded Reflect Brim Black Rygsække Pak'r
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Brim Padded Pak'r Rygsække Black Reflect Eastpak
Skuldertasker Task Multi Calvin Reporter Black Mini Klein q4zq6ExXw Skuldertasker Grey Pier Pier One Grey Grey Pier Grey One Pier One One Skuldertasker One Skuldertasker Skuldertasker Pier xzwOaf1w