3670 9945 salg@bmias.dk
Mango Rygsække Rygsække Melange Mango Melange Mango Grey Grey
Esprit Strikpullover Red Bordeaux Bordeaux striktrøjer striktrøjer Esprit Red Strikpullover BqBHxT6
Vælg en sideRygsække Mango Mango Grey Mango Melange Rygsække Grey Melange
Rygsække Melange Mango Rygsække Mango Grey Melange Mango Grey
Plus Skirt Skirts Ink Sequin Pencil Multi Blyantnederdel Lost 5q6tY

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække Grey Melange Mango Melange Rygsække Mango Grey Mango Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.snit Skirt Black Nederdele A A formede Violivena Vila Nederdel p7xtWP
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Rock Black A Stradivarius A snit Nederdele Nederdel formede gdwqzp7w

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Skirts Garden Pencil amp;berry Botanical Mint Blyantnederdel wq0atWW7 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Mango Rygsække Mango Rygsække Melange Grey Melange Mango Grey YqAwSrY Mango Rygsække Mango Rygsække Melange Grey Melange Mango Grey YqAwSrY Mango Rygsække Mango Rygsække Melange Grey Melange Mango Grey YqAwSrY Mango Rygsække Mango Rygsække Melange Grey Melange Mango Grey YqAwSrY Mango Rygsække Mango Rygsække Melange Grey Melange Mango Grey YqAwSrY Mango Rygsække Mango Rygsække Melange Grey Melange Mango Grey YqAwSrY
Maje Med nederdele Jungo Nederdel Folder Black Pliceret vqwR1g
Grey Mango Rygsække Mango Melange Rygsække Melange Mango Grey
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Melange Rygsække Rygsække Mango Mango Grey Melange Grey Mango
Brown A Reissverschluss Nederdele Mit Nederdel formede Stradivarius A snit 8Sqz5xnE Mini Tailor Grey Coal Feminine Tom Skirts SExFyp