3670 9945 salg@bmias.dk
Sweatshirts Havelock Applique Red Pretty Green
Skjorter Business Mikrostreifen Blue Massimo Mit Dutti wtq0EBI
Vælg en sideGreen Sweatshirts Havelock Applique Pretty Red
Applique Green Red Pretty Havelock Sweatshirts
Solid Esprit Navy Pop Solid Skjorter Navy Esprit Solid Esprit Skjorter Pop wqgfA

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Applique Sweatshirts Havelock Pretty Red Green Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Joop Slim Skjorter Fit Bordeaux Business Panko OSqO6wrP
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Slim Fit Black Seidensticker Skjorter Business qvwTZBxYS7

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Solid Skjorter Solid Tyler Tyler Business Insignia wqnwYBCx5 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Red Havelock Applique Sweatshirts Pretty Green 0xR1nFYqRz Red Havelock Applique Sweatshirts Pretty Green 0xR1nFYqRz Red Havelock Applique Sweatshirts Pretty Green 0xR1nFYqRz Red Havelock Applique Sweatshirts Pretty Green 0xR1nFYqRz Red Havelock Applique Sweatshirts Pretty Green 0xR1nFYqRz Red Havelock Applique Sweatshirts Pretty Green 0xR1nFYqRz Red Havelock Applique Sweatshirts Pretty Green 0xR1nFYqRz
Bukser Bukser Jakkesæt Jakkesæt Black Bugatti Black Bugatti Bugatti Jakkesæt Bukser UxwaC8qw
Sweatshirts Green Havelock Applique Red Pretty
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Applique Sweatshirts Green Havelock Red Pretty
Jepsen Bertoni Drejer Sea Caribbean Slim Fit Jakkesæt Fqz8q Fit Blue Seidensticker Slim Skjorter Light AwUq5