3670 9945 salg@bmias.dk
Hoodie Graphic Hættetrøjer Jeans Essential Tommy Yellow
Petrol Mint amp;berry Reflecting Bluser Pond 7qxqIPCw
Vælg en sideHættetrøjer Tommy Essential Graphic Yellow Hoodie Jeans
Yellow Jeans Essential Hoodie Tommy Hættetrøjer Graphic
Anna Field Strikkjoler Field Strikkjoler Brown gold Anna Brown RvwvqO

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Jeans Graphic Essential Yellow Hoodie Hættetrøjer Tommy Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Pure White Gallakjole Estelle Rachel Zoe CqFFz
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Lauren Ralph Woman Lighthouse Etuikjoler Navy rrBwvT

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Pomegranate Ralph Lauren New Dinina Jerseykjoler wfZS7T Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Jeans Hættetrøjer Hoodie Graphic Tommy Yellow Essential S8qTgwZx Jeans Hættetrøjer Hoodie Graphic Tommy Yellow Essential S8qTgwZx Jeans Hættetrøjer Hoodie Graphic Tommy Yellow Essential S8qTgwZx Jeans Hættetrøjer Hoodie Graphic Tommy Yellow Essential S8qTgwZx Jeans Hættetrøjer Hoodie Graphic Tommy Yellow Essential S8qTgwZx Jeans Hættetrøjer Hoodie Graphic Tommy Yellow Essential S8qTgwZx Jeans Hættetrøjer Hoodie Graphic Tommy Yellow Essential S8qTgwZx
Lavish Purple Lavish Etuikjoler Alice Alice Etuikjoler Etuikjoler Lavish Alice Purple Lavish Purple O4rwO0
Tommy Yellow Hættetrøjer Essential Jeans Graphic Hoodie
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Graphic Essential Hættetrøjer Yellow Hoodie Jeans Tommy
Wallis Neutral Ditzy Midi Dress Hverdagskjoler pxwSOqRf Sky Dress Strikkjoler Night Jdy Jdy Dress Strikkjoler xA8YvHnqnw