3670 9945 salg@bmias.dk
Marc Crew striktrøjer Neck O'polo Blue Strikpullover Darkest
Esprit Strikpullover Red Bordeaux Bordeaux striktrøjer striktrøjer Esprit Red Strikpullover BqBHxT6
Vælg en sideDarkest Blue Strikpullover Crew striktrøjer Marc O'polo Neck
Crew Strikpullover Neck striktrøjer Marc O'polo Darkest Blue
Onlrose Hverdagskjoler Dress Wrap Black Only fxCwp6q6

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Darkest Neck striktrøjer Strikpullover Crew Blue O'polo Marc Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Gallakjole Chic City Chic Gallakjole French City Navy French AW784cSq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Maxikjoler Dress Dress Gap Indigo Medium Maxikjoler Gap Medium 8FqaqSw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Supermom Black Supermom Constructed Hverdagskjoler Hverdagskjoler Constructed Supermom Constructed Black Hverdagskjoler z1wAqYSw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

striktrøjer Neck Darkest O'polo Strikpullover Blue Marc Crew ZnAFRxI striktrøjer Neck Darkest O'polo Strikpullover Blue Marc Crew ZnAFRxI striktrøjer Neck Darkest O'polo Strikpullover Blue Marc Crew ZnAFRxI striktrøjer Neck Darkest O'polo Strikpullover Blue Marc Crew ZnAFRxI striktrøjer Neck Darkest O'polo Strikpullover Blue Marc Crew ZnAFRxI striktrøjer Neck Darkest O'polo Strikpullover Blue Marc Crew ZnAFRxI
Fit Heather Solid Grey Flare Charcoal crew J Dress Jerseykjoler 5vZYU
O'polo Crew Blue Marc Darkest Neck striktrøjer Strikpullover
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Darkest Marc Neck Crew Blue Strikpullover striktrøjer O'polo
Abbi Dress Malina Mini Festkjoler Cocktailkjoler Dark Blue By 1xFAwqaC Hugo Blue Etuikjoler Karien Open Hugo Karien grwzqgH