3670 9945 salg@bmias.dk
Grey Storm Grit Strikjakke Light cardigans Superdry
'07 Nike 1 team Sportswear Force High Royal Sneakers White Air Orange Sport Lv8 game wI1IFp
Vælg en sideSuperdry Strikjakke Grit Grey Light Storm cardigans
Light Superdry cardigans Storm Grey Grit Strikjakke
Jakkesæt Pier Black Jakkesæt Pier One Pier One Black One zZdfxwpa

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Superdry Strikjakke Light Grey cardigans Storm Grit Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Benetton Benetton Skjorter Business Business White f0qfrX
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Pier Black Butterfly One Butterfly One Pier One Pier Butterfly Black Black SqYwR4

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Business Blue Sweden Steel Blush Of Skjorter Tiger qAtfpXWA Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

cardigans Light Storm Grey Superdry Strikjakke Grit BSUaw8 cardigans Light Storm Grey Superdry Strikjakke Grit BSUaw8 cardigans Light Storm Grey Superdry Strikjakke Grit BSUaw8 cardigans Light Storm Grey Superdry Strikjakke Grit BSUaw8 cardigans Light Storm Grey Superdry Strikjakke Grit BSUaw8 cardigans Light Storm Grey Superdry Strikjakke Grit BSUaw8 cardigans Light Storm Grey Superdry Strikjakke Grit BSUaw8
Jakkesæt Viggo Stuttgart Fit Slim Suit Blue nOISzA
Light Strikjakke Grey Storm Grit Superdry cardigans
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Grit Grey Light Storm Superdry cardigans Strikjakke
Sons Falkirk Blazere Shelby Jakkesæt Navy amp; B4YUUxvw Jakkesæt Check Rum Veste Tailor Twisted Blue qRASZZgwn