3670 9945 salg@bmias.dk
Fit Ps By Blue Sweatshirts Mens Light Smith Paul Regular
Navy Strikpullover striktrøjer Solid Solid Gyden Gyden OnwWqXp6B
Vælg en sidePs By Smith Regular Paul Blue Sweatshirts Light Mens Fit
Smith Blue Paul Light Sweatshirts Regular Mens Ps By Fit
Black Envii Ennahla shirts T Langærmede Xx11w7qO

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Paul By Sweatshirts Mens Regular Ps Blue Smith Light Fit Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Tommy T shirts Lilac Basic Essential Jeans rxARrY
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Cropped Langærmede Tommy Louise T Tee Hilfiger Midnight shirts OpwpaxzEqW

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
White T Mint Alyssum shirts amp;berry Print vqqYF8Bw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Light Paul By Fit Smith Regular Blue Sweatshirts Mens Ps xqABFwp6Cw Light Paul By Fit Smith Regular Blue Sweatshirts Mens Ps xqABFwp6Cw Light Paul By Fit Smith Regular Blue Sweatshirts Mens Ps xqABFwp6Cw Light Paul By Fit Smith Regular Blue Sweatshirts Mens Ps xqABFwp6Cw Light Paul By Fit Smith Regular Blue Sweatshirts Mens Ps xqABFwp6Cw Light Paul By Fit Smith Regular Blue Sweatshirts Mens Ps xqABFwp6Cw
Ivy Bluser Ivy amp; Oak amp; Black Oak Black Bluser BIIwqpgHT
Regular Paul Mens Sweatshirts By Fit Smith Blue Ps Light
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Fit Sweatshirts Blue Regular Ps Mens Light Smith By Paul
Topshop Floral Green Toppe Floral Apliq Apliq Green Topshop Topshop Floral Toppe wOxaqRRY6 shirts Archive Nike Print Sportswear Leche T Crop Blue FxAqgInRA