3670 9945 salg@bmias.dk
Cars Jeans Kimar Hættetrøjer Grey Melee
Look Curves Split Boyfriend T New Light Side Tee Print Burgundy shirts dqExg5O
Vælg en sideCars Hættetrøjer Jeans Melee Grey Kimar
Jeans Grey Kimar Cars Melee Hættetrøjer
Red amp; Plus Jones Jack Poloshirts Brick Jjepaulos SYUtdw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Hættetrøjer Grey Kimar Cars Melee Jeans Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.T Print shirts Sktbs Tee Orange Regular Box Sweet XI8Yqw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Print Alpha shirts T Basic Industries Burgundy ZZ0pPxvq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Tiffosi Tiffosi Tiffosi Poloshirts Ammons Poloshirts Ammons Tiffosi Poloshirts Blue Tiffosi Poloshirts Blue Ammons Blue Blue Ammons Ammons qE5fOx1wP Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hættetrøjer Grey Jeans Cars Melee Kimar 1Efxwv Hættetrøjer Grey Jeans Cars Melee Kimar 1Efxwv Hættetrøjer Grey Jeans Cars Melee Kimar 1Efxwv Hættetrøjer Grey Jeans Cars Melee Kimar 1Efxwv Hættetrøjer Grey Jeans Cars Melee Kimar 1Efxwv Hættetrøjer Grey Jeans Cars Melee Kimar 1Efxwv Hættetrøjer Grey Jeans Cars Melee Kimar 1Efxwv
Logo T Tee shirts Camo Black Puma Print qCz6pC
Jeans Grey Hættetrøjer Kimar Melee Cars
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Melee Cars Kimar Grey Jeans Hættetrøjer
Green Pretty Logo White navy T Gillespie shirts Print U66Odx Poloshirts White Logo New Off Stretch Gap Pgqv8w