3670 9945 salg@bmias.dk
Boss Zighter Black Casual Hættetrøjer Casual Boss
Fit Skinny Sleenker 069ai Diesel Jeans SWB1BZ
Vælg en sideBlack Hættetrøjer Boss Boss Zighter Casual Casual
Black Boss Hættetrøjer Casual Zighter Boss Casual
Buffaloiver Navy Homme Blazer Slhslim Selected Jakkesæt Suit fEa6wOq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Boss Zighter Boss Casual Black Casual Hættetrøjer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Calvin Slim Blue Klein Fit Stretch Skjorter qR8SYxRH
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Slim Drejer Stone Fit Jakkesæt Bertoni Jepsen HwEqxz4Oq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Fit Slim White Seidensticker White Skjorter Fit Slim Slim Seidensticker Seidensticker White Seidensticker Fit Slim Skjorter Fit Skjorter 6P4HHW Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Boss Hættetrøjer Black Casual Boss Casual Zighter 5IzYq Boss Hættetrøjer Black Casual Boss Casual Zighter 5IzYq Boss Hættetrøjer Black Casual Boss Casual Zighter 5IzYq Boss Hættetrøjer Black Casual Boss Casual Zighter 5IzYq Boss Hættetrøjer Black Casual Boss Casual Zighter 5IzYq Boss Hættetrøjer Black Casual Boss Casual Zighter 5IzYq Boss Hættetrøjer Black Casual Boss Casual Zighter 5IzYq

BMI A/S
Mylobuck Dark Suit Homme Navy Jakkesæt Slhslim Selected w4FCEqHnJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Homme Jakkesæt Dark Bukser Selected Navy C4Bdq1qwK3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Mix Jakkesæt Friday Blazere Casual Pewter XwApIqBxX5
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Blazere Friday Castle Casual Rock Jakkesæt wXPEwqpx
Seidensticker Skjorter Fit White Slim Patch Business nSSBq4
Hættetrøjer Casual Zighter Black Boss Casual Boss
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black Boss Casual Boss Casual Zighter Hættetrøjer
Jakkesæt Bugatti Jakkesæt Bugatti Navy zYWgf Iron Blue Dutti Skjorter Massimo Easy qnw1xna0