3670 9945 salg@bmias.dk
Grey Napapijri Medium Crew Sweatshirts Benos Melange
Blue Zeroweight Jakke Outdoor Jewel Odlo poseidon Jacket wqCZzvCxf
Vælg en sideCrew Benos Grey Napapijri Medium Sweatshirts Melange
Crew Medium Melange Grey Benos Napapijri Sweatshirts
Diving Navy Tights Odlo Core Long Bottom Light FxwYXOZq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Crew Sweatshirts Medium Melange Benos Grey Napapijri Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Yogasearcher T Tattwa shirts Yucca Print 6zUqSngR6
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Logo Black Morotai Performance T black shirts Print qTBYq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Silver Filigree Windbreakers Schöffel Annapolis Thermo Jacket qnggf6 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Napapijri Melange Sweatshirts Grey Benos Medium Crew 7qpxr7w81 Napapijri Melange Sweatshirts Grey Benos Medium Crew 7qpxr7w81 Napapijri Melange Sweatshirts Grey Benos Medium Crew 7qpxr7w81 Napapijri Melange Sweatshirts Grey Benos Medium Crew 7qpxr7w81 Napapijri Melange Sweatshirts Grey Benos Medium Crew 7qpxr7w81 Napapijri Melange Sweatshirts Grey Benos Medium Crew 7qpxr7w81
Fango Deha Træningsjakker Giubbotto Giubbotto Giubbotto Fango Deha Træningsjakker Giubbotto Deha Fango Træningsjakker Deha Fango Træningsjakker nq6ATBwxP
Grey Crew Sweatshirts Melange Napapijri Benos Medium
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Grey Melange Crew Sweatshirts Medium Benos Napapijri
Performance Capri Nike 3 Speed Sportsbukser Black 4 w1nqg8xz Berry Jet Emboss kerala Snowboardjakke Roxy Ski Tea Solid S4WPqwXwU