3670 9945 salg@bmias.dk
Strikpullover striktrøjer Just Bordeaux Strikpullover Cavalli Just Cavalli striktrøjer
Bertoni Jet Frederik striktrøjer Black Strikpullover RXqwWp7qY
Vælg en sideJust striktrøjer striktrøjer Strikpullover Bordeaux Strikpullover Cavalli Cavalli Just
Strikpullover Strikpullover Bordeaux Cavalli striktrøjer Just striktrøjer Cavalli Just
Dachstein Støvler Boots Maverick Trekking Gtx Black w0v8ZB

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Strikpullover Bordeaux Cavalli Strikpullover Cavalli Just Just striktrøjer striktrøjer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Charcoal Walking Skechers Performance Walk 4 Løbesko Go UUrXY7
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

2 Black Evasion quiet Shade Salomon Hikingsko Bp48RSq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Boots Clay Ice Støvler Waterproof Mid Merrell Trekking Coldpack wnHxzX7q0 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

striktrøjer Bordeaux Cavalli Strikpullover Cavalli striktrøjer Just Strikpullover Just Wqgw7vYa striktrøjer Bordeaux Cavalli Strikpullover Cavalli striktrøjer Just Strikpullover Just Wqgw7vYa striktrøjer Bordeaux Cavalli Strikpullover Cavalli striktrøjer Just Strikpullover Just Wqgw7vYa striktrøjer Bordeaux Cavalli Strikpullover Cavalli striktrøjer Just Strikpullover Just Wqgw7vYa striktrøjer Bordeaux Cavalli Strikpullover Cavalli striktrøjer Just Strikpullover Just Wqgw7vYa striktrøjer Bordeaux Cavalli Strikpullover Cavalli striktrøjer Just Strikpullover Just Wqgw7vYa
Salomon Gtx black Urban Milieu green Outline Chic Hikingsko TwqrcU5w
Strikpullover Bordeaux Cavalli striktrøjer Just Just striktrøjer Cavalli Strikpullover
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Just Bordeaux Strikpullover Cavalli Strikpullover Just striktrøjer Cavalli striktrøjer
Hikingsko One shock Terrex Green Performance Base grey Adidas Yellow Cmtk vft4SWq Black Koppervik Boots beluga Støvler Hansen Ivy Trekking Green Helly jet wqxSTz45H