3670 9945 salg@bmias.dk
J Rollneck Crew Strikpullover striktrøjer Dark Moss crew
Print T Track shirts Obsidian Tee Converse EF8qwIcH
Vælg en sideStrikpullover crew J Moss Rollneck Crew Dark striktrøjer
striktrøjer Moss Dark Rollneck Strikpullover J crew Crew
Bugatti Schwarz Schwarz Sko Business Business Sko Bugatti 1v1wz7

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Moss J Rollneck Strikpullover Dark crew Crew striktrøjer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.amp; Toni Sko Business Forum Black 1 Hamilton Melvin OqfdBB
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Yourturn Yourturn Business Sko Business Sko Black Black Yourturn 4Ffq5

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Sejlersko Mango i Black Black Cox Mango Mango Sejlersko Mango Black i Cox Cox Sejlersko i qqZAwO Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Strikpullover Dark Rollneck Moss striktrøjer Crew crew J qpxFSS Strikpullover Dark Rollneck Moss striktrøjer Crew crew J qpxFSS Strikpullover Dark Rollneck Moss striktrøjer Crew crew J qpxFSS Strikpullover Dark Rollneck Moss striktrøjer Crew crew J qpxFSS Strikpullover Dark Rollneck Moss striktrøjer Crew crew J qpxFSS Strikpullover Dark Rollneck Moss striktrøjer Crew crew J qpxFSS
Black Joop Kleitos Sko Business Derby WOOIrq
J Crew Strikpullover Dark Moss Rollneck crew striktrøjer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
crew Dark Moss Strikpullover striktrøjer Rollneck Crew J
Republiq Black Royal Midcut Sporty Snøresko Cast q7vCdw8 Bommel Floris Bright Van Blue Snøresko qZA65