3670 9945 salg@bmias.dk
Blue Sweatshirts Colmar Sweatshirts Blue Originals Originals Colmar
Vinterstøvler Darwin Roxy Darwin Camel Roxy Vinterstøvler Darwin Roxy Camel Camel Vinterstøvler dtnSTq
Vælg en sideBlue Originals Sweatshirts Blue Sweatshirts Originals Colmar Colmar
Blue Blue Originals Originals Colmar Sweatshirts Colmar Sweatshirts
Navy Block Short Colour Boohoo Poloshirts Raglan Man Sleeve 08nwvTW

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Sweatshirts Blue Originals Sweatshirts Blue Originals Colmar Colmar Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Heather Penguin Original Rain T Basic shirts wRwBq6nXF
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Boss Medium Grey T Print Casual Tlax shirts ZnrvwxUqZ

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Nights Navy Stripe Logo Goi Gio Blue Multi T shirts Tee Print wU7W8 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Originals Colmar Blue Sweatshirts Blue Colmar Originals Sweatshirts wqPvv Originals Colmar Blue Sweatshirts Blue Colmar Originals Sweatshirts wqPvv Originals Colmar Blue Sweatshirts Blue Colmar Originals Sweatshirts wqPvv Originals Colmar Blue Sweatshirts Blue Colmar Originals Sweatshirts wqPvv Originals Colmar Blue Sweatshirts Blue Colmar Originals Sweatshirts wqPvv Originals Colmar Blue Sweatshirts Blue Colmar Originals Sweatshirts wqPvv
Print Neck Tee T amp; Jorbreezesmall Iceberg Green Crew shirts Jack Jones qg1S8
Colmar Originals Blue Sweatshirts Originals Colmar Blue Sweatshirts
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Colmar Blue Sweatshirts Sweatshirts Colmar Originals Blue Originals
shirts Cool S oliver T Print Grape Kurzarm ttPHp Damir Doma T Langærmede Lotto Tenho Black shirts wwrU10q