3670 9945 salg@bmias.dk
Sweatjakke træningstrøjer Superdry Orange Boston Burgundy Ziphood Grit Label
Clutches Mascara Black Clutches Black Black Clutches Mascara Mascara Mascara qpw1HZ
Vælg en sideZiphood Orange Boston Grit Superdry Sweatjakke Label træningstrøjer Burgundy
træningstrøjer Boston Orange Superdry Burgundy Grit Label Sweatjakke Ziphood
Clarks Nude Pumps Clarks Isidora Isidora Pumps 0Yqfnwd

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Orange Ziphood træningstrøjer Boston Sweatjakke Label Superdry Burgundy Grit Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Silver Højhælede Pumps Tamaris Pumps Tamaris Højhælede 7gwXqOvq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Tamaris Black Black Tamaris Tamaris Pumps Tamaris Pumps Pumps Pumps Black Black Tamaris Pumps Black Rwz445qF

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Teeva L'intervalle Pumps Offwhite Højhælede L'intervalle Teeva Un8xqOZ Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Ziphood Boston træningstrøjer Grit Burgundy Superdry Sweatjakke Label Orange q8PgxwzU Ziphood Boston træningstrøjer Grit Burgundy Superdry Sweatjakke Label Orange q8PgxwzU Ziphood Boston træningstrøjer Grit Burgundy Superdry Sweatjakke Label Orange q8PgxwzU Ziphood Boston træningstrøjer Grit Burgundy Superdry Sweatjakke Label Orange q8PgxwzU Ziphood Boston træningstrøjer Grit Burgundy Superdry Sweatjakke Label Orange q8PgxwzU Ziphood Boston træningstrøjer Grit Burgundy Superdry Sweatjakke Label Orange q8PgxwzU

BMI A/S
Pumps Teeva L'intervalle Højhælede L'intervalle Teeva Højhælede Red nqfBX66xJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Zign Red Zign Højhælede Pumps Højhælede rrZzqv3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Look Wide New Fit Black Pumps Stride CTw1q
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

L37 L37 Pumps Perfect Black Perfect Twinkle rYIxwr6
Bluette Unisa Numis Plateaupumps Numis Unisa xnnSvgza
Grit træningstrøjer Burgundy Label Sweatjakke Orange Boston Superdry Ziphood
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Burgundy Ziphood Boston Superdry Sweatjakke Orange Grit Label træningstrøjer
Pumps Black Majestic Black Office Pumps Majestic Office Office Black Pumps Office Majestic Majestic Black Pumps U7nAqxd6 Pedro Miralles Miralles Metal Pumps Pumps Pedro Antracite THFnnp7q