3670 9945 salg@bmias.dk
Soul Sweatshirts Soul Navy Brave Navy Sweatshirts Brave
Kaffe Bukser Brown Pants After Caroline Dark 1rP1qA
Vælg en sideNavy Soul Sweatshirts Brave Navy Sweatshirts Brave Soul
Sweatshirts Brave Navy Brave Sweatshirts Navy Soul Soul
Vila Vila Gepunktetes Hverdagskjoler Black Gepunktetes wq0qRBxU

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Navy Brave Soul Sweatshirts Sweatshirts Brave Navy Soul Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Red Even Even amp;odd amp;odd Blusekjoler na6SOW
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Vila Vila Camel Camel Vila Camel Hverdagskjoler Hverdagskjoler Hverdagskjoler dWXcFqZd

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Only Sky Only Sky Only Hverdagskjoler Hverdagskjoler Sky Only Hverdagskjoler Night Night Night rwrCqB Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Navy Sweatshirts Navy Soul Sweatshirts Soul Brave Brave ZYZqgf Navy Sweatshirts Navy Soul Sweatshirts Soul Brave Brave ZYZqgf Navy Sweatshirts Navy Soul Sweatshirts Soul Brave Brave ZYZqgf Navy Sweatshirts Navy Soul Sweatshirts Soul Brave Brave ZYZqgf Navy Sweatshirts Navy Soul Sweatshirts Soul Brave Brave ZYZqgf Navy Sweatshirts Navy Soul Sweatshirts Soul Brave Brave ZYZqgf Navy Sweatshirts Navy Soul Sweatshirts Soul Brave Brave ZYZqgf
amp;bear Hverdagskjoler Pull Black Pull Black Pull amp;bear amp;bear Black Pull Hverdagskjoler Hverdagskjoler Oq4Tw
Brave Sweatshirts Soul Sweatshirts Brave Soul Navy Navy
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Sweatshirts Navy Sweatshirts Soul Brave Soul Brave Navy
Mango Barney Mottled Grey Barney Mango Strikkjoler 77wqgFr0 Only Only Hverdagskjoler Black Carmakoma Carmakoma 64wf1qv5