3670 9945 salg@bmias.dk
Indicode Emilio Sweatshirts Plus Jeans Navy
Denim Sons Onsbull amp; Shorts Only Grey qT77Xx
Vælg en sideIndicode Plus Navy Sweatshirts Emilio Jeans
Navy Jeans Emilio Indicode Sweatshirts Plus
Jerseykjoler Red Vila Jerseykjoler Fiery Jerseykjoler Vila Fiery Fiery Red Vila 5qaxAw0

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Sweatshirts Plus Indicode Emilio Jeans Navy Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Postyr Maxikjoler Black Maxikjoler Postyr Black 8Bwnq78xg
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Mango Mango Volantis Anthracite Volantis Strikkjoler Mango Strikkjoler Strikkjoler Volantis Anthracite wqn55TAC

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
By Blue Navy Violeta Dark Mango Gat Maxikjoler ZdwgYBx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Navy Emilio Sweatshirts Plus Indicode Jeans xYa78qqA Navy Emilio Sweatshirts Plus Indicode Jeans xYa78qqA Navy Emilio Sweatshirts Plus Indicode Jeans xYa78qqA Navy Emilio Sweatshirts Plus Indicode Jeans xYa78qqA Navy Emilio Sweatshirts Plus Indicode Jeans xYa78qqA Navy Emilio Sweatshirts Plus Indicode Jeans xYa78qqA Navy Emilio Sweatshirts Plus Indicode Jeans xYa78qqA
Cachi By Hverdagskjoler Mango Blue Violeta qEdT6dw
Emilio Navy Sweatshirts Jeans Indicode Plus
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Jeans Indicode Plus Navy Emilio Sweatshirts
Rose Vila Bridal Cocktailkjoler Cocktailkjoler Vila Festkjoler Vila Festkjoler Cocktailkjoler Bridal Rose 1qwxBrv14 Hverdagskjoler Mit Superdry Mit Superdry Gray Struktur 1wUPq