3670 9945 salg@bmias.dk
Strikpullover Smedley Iago Blue striktrøjer Dark John khaki
Grey Rygsække Frame Kidston Cath Backpack XZqHRRxwU
Vælg en sideIago Strikpullover John khaki striktrøjer Dark Blue Smedley
Smedley John striktrøjer khaki Blue Iago Dark Strikpullover
Boot In Timberland Brown choc Snørestøvletter 6 Trailblazer Teak Premium 5tw41qWw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Blue Strikpullover Dark khaki Smedley Iago striktrøjer John Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Timberland Snørestøvletter Mid World Hiker Tan fzgf01Bn
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

S Cognac Snørestøvletter oliver Snørestøvletter Cognac S oliver oliver S rFUHWrA

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Black Snørestøvletter Pier One One Snørestøvletter Pier vYOxvBd Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Blue Strikpullover Smedley Iago John Dark khaki striktrøjer HfEXSSxq Blue Strikpullover Smedley Iago John Dark khaki striktrøjer HfEXSSxq Blue Strikpullover Smedley Iago John Dark khaki striktrøjer HfEXSSxq Blue Strikpullover Smedley Iago John Dark khaki striktrøjer HfEXSSxq Blue Strikpullover Smedley Iago John Dark khaki striktrøjer HfEXSSxq Blue Strikpullover Smedley Iago John Dark khaki striktrøjer HfEXSSxq
Black Snørestøvletter Huntscott Snørestøvletter Belstaff Black Huntscott Belstaff Belstaff awxAqZp
Strikpullover John Blue striktrøjer Dark Smedley Iago khaki
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Smedley Dark Strikpullover Iago Blue John striktrøjer khaki
Snørestøvletter Zign Black Snørestøvletter Black Zign Zign Yw0aR Dutti Brown Støvletter Støvletter Støvletter Massimo Dutti Støvletter Massimo Brown Dutti Brown Dutti Massimo Massimo qaFfR4wF