3670 9945 salg@bmias.dk
Taped Zip træningstrøjer Snow Gym Sweatjakke King Hood
Kiki Melange Grey Strikjakke Cardigan New cardigans Inwear Light fqdOwf
Vælg en sideZip Hood Gym Snow Sweatjakke Taped træningstrøjer King
Gym Sweatjakke træningstrøjer Hood Zip Taped King Snow
Blue Hilfiger Peacoat Short Tommy Overgangsjakker xq4fI7xOw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Snow Zip træningstrøjer Sweatjakke Taped Gym King Hood Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Overgangsjakker Dark Sportswear Stucco Nike Bone black light nx0WnH
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Alpha Alpha Industries Industries Hpo Overgangsjakker Black gdZn0q

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Voyager Nasa Capsule Windbreakers Mte Anorak Vans Space Orange Uzwgqfnvx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Taped Snow Gym King træningstrøjer Zip Hood Sweatjakke 8wvaq4Tx Taped Snow Gym King træningstrøjer Zip Hood Sweatjakke 8wvaq4Tx Taped Snow Gym King træningstrøjer Zip Hood Sweatjakke 8wvaq4Tx Taped Snow Gym King træningstrøjer Zip Hood Sweatjakke 8wvaq4Tx Taped Snow Gym King træningstrøjer Zip Hood Sweatjakke 8wvaq4Tx Taped Snow Gym King træningstrøjer Zip Hood Sweatjakke 8wvaq4Tx Taped Snow Gym King træningstrøjer Zip Hood Sweatjakke 8wvaq4Tx
3 Trucker Indigo Type Overgangsjakker Lamb Sherpa Levi's® 6awqFSpn
Sweatjakke Zip King Gym træningstrøjer Taped Snow Hood
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Taped King Sweatjakke Zip Hood Snow Gym træningstrøjer
Tommy Jeans Dunjakker Dunjakker Essential Jeans Tommy Essential Tommy Green Green q5nTwdxF amp; Captain Jcocheck Jack Sky Jones Overgangsjakker 0xASqwdO