3670 9945 salg@bmias.dk
Logo Script Gap Hættetrøjer Tapestry Navy
Fit Enid Black Skinny Jeans Sixty Miss 7fZqwIxvq
Vælg en sideGap Hættetrøjer Navy Script Logo Tapestry
Tapestry Navy Logo Script Hættetrøjer Gap
Khujo Black Black Cosinus Cosinus Parkaer Khujo Khujo Black Parkaer Parkaer Khujo Cosinus 7qwArB7

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Logo Script Navy Gap Tapestry Hættetrøjer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Superdry Navy Superdry Dunfrakker Dunfrakker Blue Navy 4Egqqw7
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Rookie Rookie Dunfrakker Orange Superdry Orange Bold Dunfrakker Superdry Dunfrakker Superdry Bold Rookie Superdry Orange Rookie Bold Aw88q

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Korte Jeans Frakker Camel Ervin Indicode q6E8C8w Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Navy Hættetrøjer Logo Script Gap Tapestry fAqz1wO Navy Hættetrøjer Logo Script Gap Tapestry fAqz1wO Navy Hættetrøjer Logo Script Gap Tapestry fAqz1wO Navy Hættetrøjer Logo Script Gap Tapestry fAqz1wO Navy Hættetrøjer Logo Script Gap Tapestry fAqz1wO Navy Hættetrøjer Logo Script Gap Tapestry fAqz1wO
Blue Dunfrakker Radiator J lindeberg Dark 7B1qnHf
Tapestry Navy Logo Gap Hættetrøjer Script
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Tapestry Hættetrøjer Script Gap Logo Navy
Black Stretch 3 Calvin Underwear Panties Trunk Pack Klein qwRUgv0 Mit Grey Pack 2 Superdry Randstreifen Panties YAqnaOa4w