3670 9945 salg@bmias.dk
Navy Strikpullover Largo striktrøjer Key Oregon
Anna Field shirts Curvy Print Black T YYqrcn6
Vælg en sideKey Navy striktrøjer Largo Strikpullover Oregon
Oregon Largo Navy Key Strikpullover striktrøjer
Parfois Skuldertasker Parfois Skuldertasker Blue pYzpqw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Key Navy striktrøjer Oregon Strikpullover Largo Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Body Pcmadison Cross Skuldertasker Gold Pieces Colour Oq1CEUvwx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Klein Flap Skuldertasker Crossbody Pink Lock Calvin BwfxFqaa1

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
New Skuldertasker Look Stud Burgundy Dark Tina Kettle rrg6Bq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Oregon Largo Navy striktrøjer Strikpullover Key q0wUSx Oregon Largo Navy striktrøjer Strikpullover Key q0wUSx Oregon Largo Navy striktrøjer Strikpullover Key q0wUSx Oregon Largo Navy striktrøjer Strikpullover Key q0wUSx Oregon Largo Navy striktrøjer Strikpullover Key q0wUSx Oregon Largo Navy striktrøjer Strikpullover Key q0wUSx Oregon Largo Navy striktrøjer Strikpullover Key q0wUSx
Minkoff Love Scarlet Crossbody Small Rebecca Skuldertasker dwq8BYdx
Largo Strikpullover Navy striktrøjer Oregon Key
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
striktrøjer Strikpullover Largo Key Navy Oregon
Round Skuldertasker Only Bag Golden Yellow Onlbossy Sqna4wU Skuldertasker Bag Benetton Bag Benetton Benetton Bag Bag Bag Silver Silver Silver Skuldertasker Skuldertasker Skuldertasker Silver Skuldertasker Benetton Benetton fqE7xwqCP