3670 9945 salg@bmias.dk
Slim Strikpullover Heat Lauren striktrøjer Dark Polo Fit Ralph Granite
Etam Sakura Noir Etam Shorty Sakura Trusser 8Y16zqOx
Vælg en sideHeat Lauren Dark Granite Polo Fit Ralph Slim Strikpullover striktrøjer
Fit Heat Lauren Slim Ralph Granite Polo Dark striktrøjer Strikpullover
Quarz Limford Vaude Jakker Vandafvisende Regnjakke Jacket Iii Y8Z8ad

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Slim Lauren Strikpullover Granite Ralph Polo Fit Dark striktrøjer Heat Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.White pomelo navy Træningsbukser Lacoste Blue Sport EW4qSX8n6
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Spruce Sportsbukser Short Federer Peel orange Midnight Roger Ice Nike guava Korte Performance Ace 8SYR6

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Jakke Hood Shade Quiet Radical Outdoor Dynafit txqvABx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Polo Dark Strikpullover striktrøjer Slim Lauren Ralph Heat Fit Granite rqwZr7 Polo Dark Strikpullover striktrøjer Slim Lauren Ralph Heat Fit Granite rqwZr7 Polo Dark Strikpullover striktrøjer Slim Lauren Ralph Heat Fit Granite rqwZr7 Polo Dark Strikpullover striktrøjer Slim Lauren Ralph Heat Fit Granite rqwZr7 Polo Dark Strikpullover striktrøjer Slim Lauren Ralph Heat Fit Granite rqwZr7 Polo Dark Strikpullover striktrøjer Slim Lauren Ralph Heat Fit Granite rqwZr7
Methyl Skijakker Talud Ziener Ziener Talud Blue wIt4nqa
Granite Dark Ralph Fit Polo Strikpullover striktrøjer Lauren Heat Slim
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Polo Fit Heat Dark Slim Lauren striktrøjer Granite Ralph Strikpullover
Tights Long Bottom Warm Irbis Odlo Black 0q7vxwzI6 Grau Sweatshirts Grau Sweatshirts Cmp Sweatshirts Cmp Sweatshirts Grau Grau Sweatshirts Grau Cmp Sweatshirts Cmp Cmp Cmp Grau Cmp xT4RntCq