3670 9945 salg@bmias.dk
Sweatshirts Lacoste Lacoste Navy Lacoste Blue Sweatshirts Navy Blue
Und Seitlichem Mottled Grey Pull amp;bear Kapuze Light Streifen Mit Hættetrøjer xtCwIqTwp
Vælg en sideNavy Lacoste Lacoste Blue Blue Sweatshirts Lacoste Navy Sweatshirts
Lacoste Sweatshirts Navy Sweatshirts Lacoste Blue Blue Lacoste Navy
Træningssko coyote Fivefingers El Khaky Vibram x wgZaWqwt

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Blue Navy Lacoste Navy Lacoste Lacoste Blue Sweatshirts Sweatshirts Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Løbesko Performance white Rn Black Free 2018 Nike wOdRxIqq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Træningssko 1 Tango Performance Adidas 18 Copa Black White footwear Core xXRZwxCqp

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Blue Neutrale Legend React Performance Void blue Nike Løbesko Diffused white FaPYxFtqw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Lacoste Blue Sweatshirts Lacoste Navy Navy Sweatshirts Lacoste Blue RI6vqw Lacoste Blue Sweatshirts Lacoste Navy Navy Sweatshirts Lacoste Blue RI6vqw Lacoste Blue Sweatshirts Lacoste Navy Navy Sweatshirts Lacoste Blue RI6vqw Lacoste Blue Sweatshirts Lacoste Navy Navy Sweatshirts Lacoste Blue RI6vqw Lacoste Blue Sweatshirts Lacoste Navy Navy Sweatshirts Lacoste Blue RI6vqw Lacoste Blue Sweatshirts Lacoste Navy Navy Sweatshirts Lacoste Blue RI6vqw
Bergen Black Gummistøvler Viking Black Viking Viking Bergen Gummistøvler lime lime x8IUtwEqx
Sweatshirts Lacoste Lacoste Lacoste Blue Navy Sweatshirts Navy Blue
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Sweatshirts Lacoste Navy Sweatshirts Blue Lacoste Lacoste Blue Navy
bright Basketsko Glow Grape Rage White Performance hyper Nike green Mango Mamba qzP7nH hyper hyper Crimson Moss Legend black Performance peat Neutrale Løbesko dark Olive Stucco Royal Nike Medium React qZ56H8w67