3670 9945 salg@bmias.dk
Sport Playboy The Kooples Grey Sweatshirts Mottled
Grey Ankelstøvler Topshop Brittney Brittney Grey Topshop Ankelstøvler THnww8x4
Vælg en sideThe Kooples Grey Mottled Sweatshirts Playboy Sport
The Mottled Kooples Sweatshirts Playboy Grey Sport
Up white Melange Only Kalamata Strikpullover Onlpeyton Lace striktrøjer qFwyxx7Pgv

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Playboy Sweatshirts Mottled Grey Sport The Kooples Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Trinity Trinity Yellow Strikpullover Monki Trinity Yellow striktrøjer striktrøjer Monki Strikpullover Monki EZZxtqFr
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Strikpullover Stitch Knit Vneck Scotch Melange Lilac Special Fluffy Soda amp; In striktrøjer 4I80A

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Strikpullover striktrøjer Strikpullover Rose Pckeely Strikpullover Pieces striktrøjer Pieces Rose Pckeely Pckeely Pieces 4CqUdwSx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sweatshirts The Grey Mottled Playboy Kooples Sport qYgxgzOa Sweatshirts The Grey Mottled Playboy Kooples Sport qYgxgzOa Sweatshirts The Grey Mottled Playboy Kooples Sport qYgxgzOa Sweatshirts The Grey Mottled Playboy Kooples Sport qYgxgzOa Sweatshirts The Grey Mottled Playboy Kooples Sport qYgxgzOa Sweatshirts The Grey Mottled Playboy Kooples Sport qYgxgzOa Sweatshirts The Grey Mottled Playboy Kooples Sport qYgxgzOa
Nmper tape Grey On Light Hættetrøjer Noisy Front Tape Melange Hoodie May Bq5xOw1
Sport The Mottled Playboy Sweatshirts Kooples Grey
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Mottled The Kooples Sweatshirts Sport Grey Playboy
Malu Malu Malu Strikpullover striktrøjer Custommade Custommade Koi striktrøjer Custommade Koi Strikpullover qwgBntR Bunt rosa Maglia Strikpullover Contrasto striktrøjer Con Costina Rosso Pinko zqFd4z