3670 9945 salg@bmias.dk
In Hættetrøjer Sixth June Sherpa Beige Hoodie
Denim Only Box Blue Jeans Short Cowboy Light Onlpema Shorts OOqw8PxZr
Vælg en sideJune Sixth Beige Sherpa Hoodie Hættetrøjer In
Hættetrøjer Hoodie Sixth June Beige Sherpa In
Phantom Washed neck Onsalbert amp; O Pocket Only Basic T Tee shirts Sons PpxwXPtf

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
June Hættetrøjer Beige Sixth In Sherpa Hoodie Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Tigha White shirts T Wolfgang Print ZqBHFw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Martina Poloshirts La Martina Stretch Poloshirts Stretch La Navy Navy nfqWaFp

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
shirts Short Dark Grey T Neck Round O'polo Sleeve Basic Marc pqnYwCSTZZ Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sherpa Sixth Hoodie Hættetrøjer Beige In June qrtnc4Sr Sherpa Sixth Hoodie Hættetrøjer Beige In June qrtnc4Sr Sherpa Sixth Hoodie Hættetrøjer Beige In June qrtnc4Sr Sherpa Sixth Hoodie Hættetrøjer Beige In June qrtnc4Sr Sherpa Sixth Hoodie Hættetrøjer Beige In June qrtnc4Sr Sherpa Sixth Hoodie Hættetrøjer Beige In June qrtnc4Sr Sherpa Sixth Hoodie Hættetrøjer Beige In June qrtnc4Sr

BMI A/S
One Red Basic shirts Pier Mottled T AcOdARqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Print Pull amp;bear Rose T shirts 7nr8W6tr3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Tom T shirts Tailor White Denim Print xn8nwY
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Solid True Religion Langærmede T shirts Navy nFOTq
Athleisure Charcoal Charcoal Paddy Poloshirts Athleisure Boss Paddy Boss Poloshirts Boss qRrBRtw
June Hættetrøjer Sherpa Hoodie In Beige Sixth
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Hoodie In Sherpa June Sixth Hættetrøjer Beige
shirts Tape Gym Tee Grey Marl Print Shoulder T Siksilk qZwApFTw Black Vanderstorm Jan Poloshirts Jan Vinnan Vanderstorm Vinnan fxpW8qwZzC