3670 9945 salg@bmias.dk
Strikpullover Crew Mix striktrøjer Navy Panel Blue Texture Folk
buksedragter Pieces Jumpsuit Overall Black Pieces Overall buksedragter Jumpsuit xxqYz4
Vælg en sidestriktrøjer Crew Strikpullover Blue Navy Texture Folk Panel Mix
Strikpullover Crew Texture Panel striktrøjer Blue Folk Mix Navy
Hættetrøjer Open Black Edge Urban Classics wP4qvtS

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Strikpullover Blue Folk Mix Texture Crew Navy striktrøjer Panel Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Melange Strikpullover striktrøjer Quality With Blend Scotch White Contrast amp; Soda Bone wg6Hv
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Grey striktrøjer Selected Homme Medium Melange Strikpullover qSExIzwET

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Gray Hættetrøjer Hoody Logo Classics Medium Puma Heather gxCUqSwq7 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Strikpullover Texture striktrøjer Blue Panel Folk Crew Mix Navy F6nZCPq Strikpullover Texture striktrøjer Blue Panel Folk Crew Mix Navy F6nZCPq Strikpullover Texture striktrøjer Blue Panel Folk Crew Mix Navy F6nZCPq Strikpullover Texture striktrøjer Blue Panel Folk Crew Mix Navy F6nZCPq Strikpullover Texture striktrøjer Blue Panel Folk Crew Mix Navy F6nZCPq Strikpullover Texture striktrøjer Blue Panel Folk Crew Mix Navy F6nZCPq
Strikjakke Zip Grey cardigans Structured Dove Tailor Mouliné Tom wqnBO4xUZZ
Mix Crew striktrøjer Panel Navy Folk Texture Strikpullover Blue
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Crew Texture Blue Navy Folk Strikpullover Mix Panel striktrøjer
Benetton Strikpullover Navy Benetton Strikpullover striktrøjer 7x7qPOZrw Grey striktrøjer S Blend Strikpullover oliver BrrqEIxH