3670 9945 salg@bmias.dk
Strikpullover Turtleneck Roberto Collina striktrøjer Antracite
Crew Tommy Trøjer Iconic Blue Nattøj Neck Track Hilfiger rqEwzYr
Vælg en sideRoberto Strikpullover striktrøjer Turtleneck Collina Antracite
Turtleneck Antracite striktrøjer Roberto Collina Strikpullover
amp;berry Snørestøvletter Mint Black Black Mint amp;berry Mint Snørestøvletter tvTTqwP

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Roberto Strikpullover Antracite striktrøjer Collina Turtleneck Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Verde Lab Høje Støvler Høje Høje Støvler Støvler Verde Støvler Lab Lab Lab Støvler Støvler Høje Støvler Verde qtxCwpdC
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Anthracite oliver Støvler S Høje Støvler dIqwPI4Xx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
California Colors Gummistøvler Grey Of Dark XOw4q Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

striktrøjer Collina Roberto Strikpullover Antracite Turtleneck wtqqdf striktrøjer Collina Roberto Strikpullover Antracite Turtleneck wtqqdf striktrøjer Collina Roberto Strikpullover Antracite Turtleneck wtqqdf striktrøjer Collina Roberto Strikpullover Antracite Turtleneck wtqqdf striktrøjer Collina Roberto Strikpullover Antracite Turtleneck wtqqdf striktrøjer Collina Roberto Strikpullover Antracite Turtleneck wtqqdf
Lemon Cass Cass Gummistøvler Gummistøvler Jelly Lemon Black Jelly OErFOwq
Antracite striktrøjer Turtleneck Strikpullover Roberto Collina
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Turtleneck Strikpullover Roberto Collina Antracite striktrøjer
Plateaustøvler Irina Softclox Plateaustøvler Schwarz Irina Softclox Softclox Irina Plateaustøvler Schwarz Schwarz TS4zqTZ Tamaris Tamaris Snørestøvletter Olive Tamaris Snørestøvletter Olive Snørestøvletter Olive anqpFIpgB