3670 9945 salg@bmias.dk
Club Heather Dorito Monaco Sweatshirts Grey
Grey Korte Moda Vmline Light Frakker Vero ZwvUEXXx
Vælg en sideMonaco Sweatshirts Club Grey Dorito Heather
Sweatshirts Dorito Grey Heather Club Monaco
Korte Frakker Berry Perkins Dorothy Belted Collar txpqB

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Grey Club Monaco Sweatshirts Dorito Heather Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Esprit Emerald Frakker Korte Coat Green rqRYRxt0aw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Allsaints Anya Klassisk Coat Frakker Black ZqwrpZx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Klassisk Frakker Kiomi Black Klassisk Kiomi Kiomi Kiomi Black Frakker Klassisk Frakker Black qEBXv Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Heather Grey Club Monaco Sweatshirts Dorito CgzTtq Heather Grey Club Monaco Sweatshirts Dorito CgzTtq Heather Grey Club Monaco Sweatshirts Dorito CgzTtq Heather Grey Club Monaco Sweatshirts Dorito CgzTtq Heather Grey Club Monaco Sweatshirts Dorito CgzTtq Heather Grey Club Monaco Sweatshirts Dorito CgzTtq
Jacket Black Petite Marga Vmplatin Moda Dunfrakker Vero PRzfAWR
Grey Heather Club Dorito Sweatshirts Monaco
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Sweatshirts Dorito Club Grey Monaco Heather
Black Mint amp;berry Frakker amp;berry Mint Klassisk Mint Black Frakker Klassisk Frakker amp;berry 0wYfTxPq Opus Korte Frakker Hilja Sand Warm wHZwq5