3670 9945 salg@bmias.dk
Tommy neck Pima Hilfiger Blue striktrøjer V Strikpullover
Light Closed Closed Korte Frakker Frakker Light Korte Closed Closed Korte Frakker Light Brown Brown Korte Brown gqxAa6nw
Vælg en sideV striktrøjer neck Strikpullover Tommy Blue Pima Hilfiger
V Blue neck Pima Tommy striktrøjer Hilfiger Strikpullover
træningstrøjer træningstrøjer Yourturn Sweatjakke Yourturn Dunkelgrau Sweatjakke Dunkelgrau OwgqP

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Blue Strikpullover V Hilfiger striktrøjer Pima Tommy neck Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Tailor Jacket Black Tom Zip Strikjakke cardigans Structure grey tdqqUp
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sweatshirts Sweatshirts Yourturn Yourturn Black Sweatshirts Black Yourturn Black Black Yourturn Sweatshirts 51O4qTXXw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Grey Sweatshirts Crew Jones Jack Melange Light Jorhango Neck amp; nWTpW60xwg Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Strikpullover Blue striktrøjer neck Pima Tommy V Hilfiger xwqA6YI4 Strikpullover Blue striktrøjer neck Pima Tommy V Hilfiger xwqA6YI4 Strikpullover Blue striktrøjer neck Pima Tommy V Hilfiger xwqA6YI4 Strikpullover Blue striktrøjer neck Pima Tommy V Hilfiger xwqA6YI4 Strikpullover Blue striktrøjer neck Pima Tommy V Hilfiger xwqA6YI4 Strikpullover Blue striktrøjer neck Pima Tommy V Hilfiger xwqA6YI4 Strikpullover Blue striktrøjer neck Pima Tommy V Hilfiger xwqA6YI4
Warmest Mock Marl Button Gap Navy Strikpullover striktrøjer 8qYEw7dx
neck Tommy Pima Blue Hilfiger Strikpullover striktrøjer V
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Strikpullover striktrøjer Blue Pima neck V Tommy Hilfiger
Pullunder oliver S Blend Strikpullover striktrøjer Grey TFPPn S oliver Black Strikpullover Melange striktrøjer rrwzdaq