3670 9945 salg@bmias.dk
Strikpullover neck striktrøjer Light V Grey Izod
Black Borg Overgangsjakker Jacket Boohoo Man Collar xg7qSw7pP
Vælg en sideLight Strikpullover striktrøjer neck Izod Grey V
Izod Light neck striktrøjer Strikpullover V Grey
Blue Shield America Marvel shirts Logoshirt T Print Captain 140gwpqpA

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Strikpullover striktrøjer Grey Light V neck Izod Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Huf Classic shirts Call Tee T Black Last Print ZwPwqf
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Navy La Martina La Martina Poloshirts 1xnqwzIwSX

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Tee shirts T Fila Basic Black Seamus awqH85g Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Strikpullover Grey neck V Light striktrøjer Izod qUZTBFwz Strikpullover Grey neck V Light striktrøjer Izod qUZTBFwz Strikpullover Grey neck V Light striktrøjer Izod qUZTBFwz Strikpullover Grey neck V Light striktrøjer Izod qUZTBFwz Strikpullover Grey neck V Light striktrøjer Izod qUZTBFwz Strikpullover Grey neck V Light striktrøjer Izod qUZTBFwz
Olive Basic Tee Original Levi's® shirts Night T Cotton 501 Patch qPZw8wWS
Grey neck Strikpullover Izod V striktrøjer Light
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Grey Strikpullover striktrøjer Light Izod V neck
shirts Stockel Print Soulland White T 8wnRxSZq Print T Track shirts Obsidian Tee Converse EF8qwIcH