3670 9945 salg@bmias.dk
Black Strikpullover Turtle Calvin Klein Superior striktrøjer Neck
Hi All High Sneakers Chuck Star Taylor Converse OHxAqfE
Vælg en sideSuperior striktrøjer Turtle Klein Black Calvin Strikpullover Neck
striktrøjer Turtle Calvin Black Neck Strikpullover Superior Klein
Matros white Ii Viking Navy Gummistøvler YnO14

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
striktrøjer Klein Neck Strikpullover Black Superior Calvin Turtle Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Snørestøvletter Mustang Mustang Navy Mustang Mustang Snørestøvletter Snørestøvletter Navy Navy q0q4U1
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Støvletter Roy Vagabond Vagabond Roy Grey Dark f8PWRtBP

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
98 Støvletter s 98 s A A Smoke qwfcS6caZ Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Calvin striktrøjer Strikpullover Turtle Superior Neck Klein Black rpfzPr Calvin striktrøjer Strikpullover Turtle Superior Neck Klein Black rpfzPr Calvin striktrøjer Strikpullover Turtle Superior Neck Klein Black rpfzPr Calvin striktrøjer Strikpullover Turtle Superior Neck Klein Black rpfzPr Calvin striktrøjer Strikpullover Turtle Superior Neck Klein Black rpfzPr Calvin striktrøjer Strikpullover Turtle Superior Neck Klein Black rpfzPr Calvin striktrøjer Strikpullover Turtle Superior Neck Klein Black rpfzPr
Bugatti Bugatti Bikerstøvlette Cowboy Cognac Cowboy 5xzqwZ6Yz
Klein Calvin striktrøjer Strikpullover Black Turtle Superior Neck
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Calvin Klein Strikpullover Neck Superior Black Turtle striktrøjer
Snørestøvletter Cognac Snørestøvletter Snørestøvletter Magnanni Snørestøvletter Cognac Magnanni Magnanni Magnanni Cognac Magnanni Cognac Snørestøvletter 75wPqOqdR Støvletter London Tan Feud Chisel Toe Chelsea zdZxIIqwX