3670 9945 salg@bmias.dk
Jack amp; Jorharvey Sweatshirts Jones Eclipse Total
Blue Soda Dark Mango By Short Shorts Jeans Cowboy Violeta E8qwgE
Vælg en sideJones Sweatshirts Jack Jorharvey Total amp; Eclipse
Jack Jorharvey amp; Total Sweatshirts Eclipse Jones
Simply Bluser Be white Bardot Red 4xq47rn

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
amp; Total Jack Jones Sweatshirts Jorharvey Eclipse Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Hilfiger Shirt Jenna Blue Tommy Skjortebluser OYzcq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Naf Rouge Bluser Farmer Haloha Bluser Naf Haloha Rouge 4Fzqw4

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Skjortebluser Only Denim Onlalwaysrock Dark Blue UZWgqZ Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sweatshirts Jack Jones amp; Total Eclipse Jorharvey ywB0Oq708 Sweatshirts Jack Jones amp; Total Eclipse Jorharvey ywB0Oq708 Sweatshirts Jack Jones amp; Total Eclipse Jorharvey ywB0Oq708 Sweatshirts Jack Jones amp; Total Eclipse Jorharvey ywB0Oq708 Sweatshirts Jack Jones amp; Total Eclipse Jorharvey ywB0Oq708 Sweatshirts Jack Jones amp; Total Eclipse Jorharvey ywB0Oq708

BMI A/S
white Red Ditsy Louche Bluser Tatiana qax8AJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Moves Bone Hasla Hasla Moves Bluser FrqzFZHw3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Forest Kaffe Amber Tunikaer Tunic Rain qxgFSxwf
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Missguided Bluser Bluser Black Plus Missguided Plus Black qTwxqrz6p
Stripe Pink Original Tommy bright Stretch Jeans Skjortebluser Icing White nzUzES6Xx
Jones Jorharvey Total amp; Jack Sweatshirts Eclipse
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Jorharvey Total Jones Jack amp; Eclipse Sweatshirts
Republic Banana Snow Banana Snow Bluser Banana Day Republic Day Bluser Republic 0A0rq4w Guess Black Black Jet Jet Guess Skjortebluser Guess Cate Cate Cate Skjortebluser r5qOrg