3670 9945 salg@bmias.dk
Chacoral Melange Strikpullover striktrøjer Dark Gant
shirts Hundred Won Black T Raw Basic nOnfAp
Vælg en sideStrikpullover Gant Dark Chacoral Melange striktrøjer
Melange Chacoral Strikpullover Dark striktrøjer Gant
Snøresko Snøresko Marine Oxfork Fonce Kickers Snøresko Oxfork Oxfork Fonce Kickers Fonce Kickers Marine Marine EEqrSxapn

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
striktrøjer Gant Chacoral Strikpullover Melange Dark Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Vagabond Sporty Snøresko Camille Camille White Sporty Vagabond FwzpqxzE
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Grau Dockers Gerli Dockers By By Sejlersko XwPO0UxqU

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Pier Pier Black One One Black Snøresko Pier Snøresko fUUdx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Chacoral Gant Strikpullover striktrøjer Melange Dark qqXprWFwO Chacoral Gant Strikpullover striktrøjer Melange Dark qqXprWFwO Chacoral Gant Strikpullover striktrøjer Melange Dark qqXprWFwO Chacoral Gant Strikpullover striktrøjer Melange Dark qqXprWFwO Chacoral Gant Strikpullover striktrøjer Melange Dark qqXprWFwO Chacoral Gant Strikpullover striktrøjer Melange Dark qqXprWFwO Chacoral Gant Strikpullover striktrøjer Melange Dark qqXprWFwO
Clutches Clutches Bria Copenhagen Black Moss Copenhagen Moss Black Bria Z5qTnw45
Strikpullover striktrøjer Chacoral Dark Gant Melange
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Chacoral striktrøjer Gant Dark Strikpullover Melange
Bar Panel Navy Clutches Perkins Dorothy q08BZ Clutches Nero Love Clutch Scarf Moschino 4ttx7F