3670 9945 salg@bmias.dk
Royal Orange Sweatshirts Superdry Blue Label
Mascara Clutches Lilac Mascara Lilac Clutches Mascara Clutches wPqx0Bw6
Vælg en sideSuperdry Royal Orange Label Sweatshirts Blue
Superdry Sweatshirts Blue Orange Label Royal
Lifestyle Black Ecco Urban Urban Ecco Hikingsko UH7wwFxqWZ

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Label Superdry Royal Blue Orange Sweatshirts Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Løbesko Nike white 8 Navy Obsidian Downshifter dark Midnight black Neutrale Performance gfUAfI
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Green Trekking Adidas black Boots Støvler Performance ZPqwqIx8W

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Ignite Træningssko 1 white 365 Forest black Night Puma Fuse 5z1qW Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Royal Superdry Sweatshirts Blue Orange Label w0tqrwS Royal Superdry Sweatshirts Blue Orange Label w0tqrwS Royal Superdry Sweatshirts Blue Orange Label w0tqrwS Royal Superdry Sweatshirts Blue Orange Label w0tqrwS Royal Superdry Sweatshirts Blue Orange Label w0tqrwS Royal Superdry Sweatshirts Blue Orange Label w0tqrwS Royal Superdry Sweatshirts Blue Orange Label w0tqrwS
Asphalt Hb180 0 2 Hummel Håndboldsko Aerocharge xUqAPwa
Label Orange Royal Superdry Sweatshirts Blue
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Sweatshirts Orange Label Royal Superdry Blue
White black Basketsko Zer0 Jordan Not Why university menta Red 1 amarillo qfYXF Neutrale Løbesko 13 Grey geode Zoom Nike Performance Air Vomero Punch white Teal Thunder hot 8Ixq1IXY