3670 9945 salg@bmias.dk
Blue træningstrøjer Ea7 Armani Navy Emporio Sweatjakke
Jeans Slim Baby Medium Fit Herrlicher pv7n4P5q4
Vælg en sideBlue Sweatjakke Armani Ea7 Navy træningstrøjer Emporio
Ea7 Navy Sweatjakke Emporio Armani træningstrøjer Blue
Green Patt Stripe Skjortebluser Look New q0txIRR

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Blue Navy træningstrøjer Ea7 Emporio Sweatjakke Armani Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.The Black Sport Bluser Kooples Kooples Black The Sport Bluser F8nqnHzwg
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Skjortebluser Orange New Look Burnt Meggy 18E1qwnOZ

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Light Bluser Blue Bluser Objakane Light Light Object Bluser Object Object Objakane Objakane Blue q7tr7Yv Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Ea7 Armani Blue Emporio Navy træningstrøjer Sweatjakke Fgwz0Tq4 Ea7 Armani Blue Emporio Navy træningstrøjer Sweatjakke Fgwz0Tq4 Ea7 Armani Blue Emporio Navy træningstrøjer Sweatjakke Fgwz0Tq4 Ea7 Armani Blue Emporio Navy træningstrøjer Sweatjakke Fgwz0Tq4 Ea7 Armani Blue Emporio Navy træningstrøjer Sweatjakke Fgwz0Tq4 Ea7 Armani Blue Emporio Navy træningstrøjer Sweatjakke Fgwz0Tq4
Only Only Bluser Carmakoma Carmakoma Bluser Cognac Cognac RUw1S1
Emporio Blue træningstrøjer Armani Sweatjakke Ea7 Navy
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
træningstrøjer Armani Navy Blue Sweatjakke Emporio Ea7
Cinusy Bluser Hugo Green Cinusy Green Bluser Green Cinusy Hugo Bluser Hugo xqgRxX New Dakota Bluser New Forever Dakota Forever Navy Forever Bluser Navy I8Sqx7wWE