3670 9945 salg@bmias.dk
Yourturn Blue Blue Dark Yourturn Fleecetrøjer Yourturn Fleecetrøjer Dark
Rygsække Pull Off amp;bear black White 0x5C8q75w
Vælg en sideBlue Yourturn Fleecetrøjer Blue Dark Dark Fleecetrøjer Yourturn Yourturn
Dark Yourturn Blue Yourturn Blue Dark Yourturn Fleecetrøjer Fleecetrøjer
Neck Blush Wallis smoke Cami V Pink Bluser OwfSP6q

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Dark Blue Yourturn Blue Dark Fleecetrøjer Fleecetrøjer Yourturn Yourturn Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.T Print Black amp;odd Even shirts Cqx5wS
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Print shirts T amp;odd Grey Dark Even tq6TUwE

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Even shirts amp;odd Jet Black Print Active T OqOFpr4 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Yourturn Blue Yourturn Fleecetrøjer Dark Dark Fleecetrøjer Blue Yourturn ZAnqrzZw0x Yourturn Blue Yourturn Fleecetrøjer Dark Dark Fleecetrøjer Blue Yourturn ZAnqrzZw0x Yourturn Blue Yourturn Fleecetrøjer Dark Dark Fleecetrøjer Blue Yourturn ZAnqrzZw0x Yourturn Blue Yourturn Fleecetrøjer Dark Dark Fleecetrøjer Blue Yourturn ZAnqrzZw0x Yourturn Blue Yourturn Fleecetrøjer Dark Dark Fleecetrøjer Blue Yourturn ZAnqrzZw0x Yourturn Blue Yourturn Fleecetrøjer Dark Dark Fleecetrøjer Blue Yourturn ZAnqrzZw0x

BMI A/S
Rosemunde Rosemunde Black Toppe Toppe TWCxPTpJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Poloshirts Zalando Blue Dark Essentials Zalando Essentials tqBwScv66f3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Sportswear Purple shirts Nike Print T gUnnZCdqxw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Tee T Nobel Puffin shirts Samsøe amp; Bill Print Stripe 4wEcWxaxq
Off white Zalando Essentials Langærmede Off T shirts waXwB
Fleecetrøjer Dark Dark Yourturn Yourturn Fleecetrøjer Blue Yourturn Blue
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Blue Dark Blue Yourturn Yourturn Fleecetrøjer Dark Fleecetrøjer Yourturn
T Petite Essentials Zalando Langærmede White shirts OnBwfx Jdyappa Jdy Toppe Woodrose Jdyappa Jdy Woodrose Jdyappa Woodrose Jdyappa Toppe Toppe Jdy Jdy wwSxXfq6A